Ajutorul tehnologiei pentru simplificarea vietii in sec XXI, la nivel global si national

Suntem copii ai secolului vitezei, fugim de dimineata pana seara, incercam sa ducem la final task-urile ce ne sunt incredintate si, daca e posibil, sa furam o farama de timp si pentru sufletul nostru.

Suntem pusi pe speed dial, vrem sa avem acces la tot ce ne inconjoara si am vrea "totul" cat mai curand posibil.

Intr-o continua dezvoltare, tehnologia a schimbat viata oamenilor din intreaga lume, lucrurile se proceseaza mai rapid, mai ordonat si eficient.

Fie ca suntem acasa, la locul de munca sau prinsi in trafic, tehnologia ne ajuta in lupta contra cronometru cu viata de zi cu zi.

Comunicarea instanta, serviciile social-media, serviciile de shopping online, e-mail-ul, telefonia si multe altele sunt componente esentiale in viata noastra.

Gandeste-te la o zi obisnuita din viata ta si numara toate produsele tehnologice la care apelezi si vei realiza impactul urias pe care il are aceasta.

Folosesti telefonul mobil, te uiti la televizor, conduci masina, folosesti calculatorul si internetul... din bucatarie pana in baie, te ajuti de produse ale tehnologiei.

Transportul, comunicarea, sistemul de sanatate, serviciile bancare si divertismentul sunt doar cateva din ramurile societatii care se sprijina pe revolutia tehnologica.

Tehnologia face, de asemenea, vanzarea si cumpararea de bunuri mult mai flexibila. Odata cu introducerea sistemelor de e-payment, utilizatorii de internet pot achizitiona cu usurinta orice lucru on-line, fara sa fie necesar sa paraseasca confortul locuintei lor.

Pasim pe luna, cream, gatim si, cel mai important, comunicam cu persoanele dragi, de care ne despart distante mari, printr-un simplu click.

Cum orice are un revers al medaliei, si in cazul avalansei tehnologice exista parti mai putin bune, dar important este sa ne folosim de ea pentru a ne imbunatati si usura viata, pentru a salva timp pentru noi, pentru hobby-urile noastre si pentru cei dragi.

In goana nebuna dupa bani si o cariera de succes, nu uita de tine, fa din tehnologie un servitor de nadejde si ofera-i timp, timpului!

 

Facebook Twitter Vimeo Share to Stumble Upon More...

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Completand acest formular, sunteti de acord cu politica de confidentialitate Mollom.