Despre noi

Despre GIFTER

Credem ca trebuie sa fie simplu, rapid si eficient sa oferiti cadourile dorite oamenilor dragi, evitand timpul pierdut prin magazine si in trafic. De aceea am creat GIFTER.

GIFTER este o serviciu de achizitionare a cadoului dorit, prin contributia financiara a cercului de prieteni.

Cu ajutorul GIFTER iti vei putea alege cadoul mult visat, sau vei putea contribui la achizitionarea lui printr-un simplu transfer bancar. De restul ne ocupam noi! Prin GIFTER.ro le poti sugera prietenilor cadoul dorit sau le poti face o surpriza, creand un eveniment, invitandu-i in locatia dorita, in timp util si usurandu-le munca in ati alege un cadou util fara a fi nevoie a se deplasa.

Cum am inceput

Ideea GIFTER a pornit de la nevoia de a gasi un serviciu usor, practic si rapid de a lua un cadou pentru prietenii nostri. Desi am mers si mergem la diferite evenimente, de fiecare data am fost in postura de a nu fi inspirati in privinta alegerii cadoului (de ce are nevoie, ce culoare ii place, care e marimea potrivita etc.) cat si in postura de a nu ne sincroniza cu strangerea banilor, cine merge dupa cadou etc.

De aceea am inceput prin a ne intreba prietenii si prietenii prietenilor nostri despre cum ar vedea ei o metoda pentru a rezolva acest lucru. Asa am ajuns la structura GIFTER existenta, pe care dorim sa o imbunatatim constant prin feedbackul primit de la voi.

Denumirea

Numele GIFTER, din limba engleza, inseamna o "persoana care daruieste un cadou" si este un sincretism intre cuvintele "gift"(cadou) si "giver"(daruitor) = a "gifter". Iar motto-ul nostru este, "Be a gifter!" ("Fii persoana care daruieste un cadou!”).

Daca aveti intrebari, sugestii, comentarii sau doar doriti sa ne salutati, va asteptam sa ne contactati! Pentru toate celelalte exista pagina de "Adauga un eveniment"! :)

 


 

Andrei Stefan
Fondator
Fondator

Cras vitae sapien et massa aliquam sollicitudin. Mauris nulla turpis, eleifend sed porttitor gravida, rutrum ac sem. In hac habitasse platea dictumst. Cras leo ipsum, dignissim nec interdum at, tempor vel mi. Praesent sed massa nibh. In et est vel tortor dapibus venenatis in vitae felis. Nunc non risus id erat euismod ultricies ac ut purus! Aenean ultricies elit vitae ipsum laoreet massa nunc.